ZANUSSI ZCG210T1WA

Producătorul italian a creat un produs excepțional. Spun asta pentru că dețin acest aragaz de câțiva ani și funcționează ireproșabil, în condițiile în care s-a gătit des la cuptor. Cuptorul coace foarte bine și este de lăudat asta la un produs atât de ieftin. Pentru o curățare ușoară se pot scoate panourile de sticlă. Aragazul mai este prevăzut cu siguranță termocuplu ce oprește automat gazul la stingerea accidentală a flăcării.
Recomand acest produs persoanelor care nu sunt dispuse să cheltuiască o sumă mare de bani sau poate doresc un aragaz simplu fără funcții extra, dar care să fie de calitate și să-și îndeplinească funcțiile ireproșabil. Eu pot doar să confirm asta!

În ciuda recenziilor negative, pot să spun doar că singura problemă și singurul obiect care s-a topit este suportul care direcționa aburul din cuptor (situat lângă capacul aragazului). S-a topit pentru că din păcate nu este bine fixat și de multe ori nu a fost așezat corect. 
Dacă totuși îți dorești să ai funcții ca: iluminare cuptor, aprindere electrică cuptor, timer, grill și rotisor atunci ZANUSSI ZCG512G1WA este alegerea potrivită!
Pentru informații complete descarcă manualul produsului!

INFORMAȚII GENERALE

Dimensiuni (LxÎxA): 500 x 850 x 500 mm
Culoare: alb
Alimentare plită: gaz

Alimentare cuptor: gaz
Funcții: Aprindere electrică buton | Oprire automată gaz
Siguranță termocuplu
Material capac: metal
Orificiu evacuare abur din cuptor
Conținut pachet: tava prajituri email negru, raft gratar cromat

SPECIFICAȚII PLITĂ

Număr arzătoare: 4
Arzător mare: 1 (2.6 kW)
Arzător mic: 1 (1 kW)
Arzător normal: 2 (2 kW)

SPECIFICAȚII CUPTOR

Volum: 61 litri
Orificiu evacuare abur din cuptor
Program pizza

DISPONIBILITATE

eMAGAltex 

CLOSE

 

CADOU

ARENA DIGITALĂ

Nu putem fi productivi fără ordine și disciplină. Lipsa productivității este doar un efect la o altă cauză sau la un alt șir de cauze. Vrei să explorăm împreună aceste cauze?

Abonează-te

CLOSE

Cartea e în drum spre tine!