Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru site-ul arenadigitala.ro deținut de TANASACHE RO VISION S.R.L.
Data ultimei actualizări: [29.09.2023]

1. Acceptarea termenilor și condițiilor
Prin accesarea și utilizarea acestui site arenadigitala.ro (denumit în continuare “noi”, “nostru” sau “site”), sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Descrierea serviciilor
TANASACHE RO VISION S.R.L. (CUI: 43187850) oferă conținut din categoriile: tehnologie, educație și stil de viață. Ne străduim să furnizăm servicii de cea mai înaltă calitate, dar nu putem garanta că site-ul nostru va fi întotdeauna lipsit de erori sau că serviciile noastre vor satisface în totalitate așteptările dumneavoastră.

3. Proprietate intelectuală
Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezentate pe acest site, inclusiv dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini și software, sunt deținute de TANASACHE RO VISION S.R.L. sau de furnizorii săi de conținut. Utilizatorilor li se acordă un drept limitat, non-exclusiv de a utiliza conținutul acestui site în scopuri personale și necomerciale.

4. Confidențialitatea datelor
TANASACHE RO VISION S.R.L. respectă confidențialitatea datelor dumneavoastră personale. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate despre cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale.

5. Limitarea răspunderii
TANASACHE RO VISION S.R.L. nu poate fi făcut responsabil pentru nicio pagubă directă, indirectă, incidentală sau specială rezultată din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site sau a conținutului. În măsura permisă de legea aplicabilă, TANASACHE RO VISION S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, daune sau prejudicii cauzate de orice informații inexacte, incomplete sau depășite prezentate pe acest site.

8. Legături către site-uri terțe
Site-ul nostru poate conține legături către site-uri web ale unor terțe părți. Aceste legături pot include likuri de afiliat sau pot fi utilizate strict în scop informativ. Asta nu implică o asociere cu aceste site-uri. TANASACHE RO VISION S.R.L. nu controlează și nu este responsabil pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor terțe. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate a fiecărui site terță parte pe care îl accesați.

9. Modificări ale termenilor și condițiilor
TANASACHE RO VISION S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica, actualiza sau înlocui acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Utilizarea continuă a acestui site după publicarea modificărilor constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

10. Legea aplicabilă și jurisdicție
Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor competente din România.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul nostru. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru.
Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru utilizarea serviciilor noastre!