Termene și condiții

Arena digitală, la adresa www.arenadigitala.ro este un blog personal scris de mine, Tănăsache Romică, unde abordez diverse subiecte precum recenzii, prezentări produse, redactare articole diverse, cu alte cuvinte subiecte despre care îmi face plăcere să scriu. Ceea ce scriu sunt strict păreri personale și nu îmi asum eventualele urmări.
Site-ul www.arenadigitala.ro poate fi accesat gratuit de către orice personă. Oricine poate comenta articolele publicate, sigura condiție este respectarea regulilor de bun simț prin menținerea unui dialog civilizat. Îmi rezerv dreptul de șterge orice comentariu care nu respectă această regulă.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creația mea și toate drepturile de autor îmi aparțin. Citarea se poate face în limita a 250 de semne doar dacă includeți un link către articolul meu. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul meu.

Ultimul update: 02 august 2019.

CLOSE

 

CADOU

ARENA DIGITALĂ

Nu putem fi productivi fără ordine și disciplină. Lipsa productivității este doar un efect la o altă cauză sau la un alt șir de cauze. Vrei să explorăm împreună aceste cauze?

Abonează-te

CLOSE

Cartea e în drum spre tine!