Ești în locul potrivit dacă dorești să faci o schimbare în carieră sau să înveți abilități noi. Poate acum suntem ca acel copil din fotografie, drumul este înspăimântător și avem lucruri grele de cărat… Cu disciplină, perseverență și un scop nobil putem deveni oameni de succes. Important este să mergem pe drumul potrivit.
Uneori schimbarea ține de o singură decizie.

SCRIE POVESTEA TA DE SUCCES CU SKILLSHARE!

OFERTĂ: UTILIZEAZĂ CODUL annual30aff PENTRU A BENEFICIA DE 30% REDUCERE LA ABONAMENTUL ANUAL

CE ESTE SKILLSHARE?

Skillshare este o companie americană ce oferă cursuri în cele 4 mari industrii: cea creativă, afaceri, tehnologie și stil de viață. Platforma numără peste 22 000 de clase și peste 5 milioane de studenți din toată lumea.

Skillshare
Credit: skillshare.com

CE PRIMEȘTI?

Această modalitate de educație vine cu avantajul că poți învăța în ritmul tău. Ai la dispoziție și instructori de top care nu au doar noțiuni teoretice ca majoritatea profesorilor din facultate, ci și experiență practică. Amintesc doar câțiva: Anne Ditmeyer (design), Grace Bello (scriitor editoriale), Seth Godin (anteprenor), Young Guru (mixare audio și înregistrare) sau Gary Vaynerchuk (social media).

Există un sistem ce te va ajuta să alegi cursul în funcție de nivelul tău dar și în funcție de feedbackul acordat de alți studenți.

Skillshare
Credit: skillshare.com

Mi-a atras atenția în mod special funcția „Groups” care permite conectarea membrilor cu alți creatori printre care și profesori. Poți împărtăși munca ta cu ceilalți pentru a primi sfaturi. Poți învăța lucruri noi, puteți discuta despre aceeași pasiune și cu siguranță aceasta este calea pentru a trece la un alt nivel. Un alt beneficiu care accelerează procesul de învățare este portofoliul personal prin care pui totul în practică și vei obține și feedback.
Sunt organizate de asemenea și workshopuri online care aduc un plus important în procesul de învățare.
Skillshare Originals reprezintă colecția de cursuri prezentată de echipa internă de conținut din cadrul Skillshare din care fac parte lideri în domeniu.
Staff Picks conține categoria de profesori excepționali care oferă cea mai bună experiență studenților.

Skillshare

Datorită aplicației disponibile atât pe Android cât și pe iOS, poți învăța oriunde chiar dacă nu ai acces la internet. Poți copia în propriu telefon cursurile favorite. Nimic nu te poate opri din drumul tău!

Așa cum a precizat Megan Burt (director furnizare și operațiuni), mulți studenți au declarat că anumite cursuri de pe platforma Skillshare le-au schimbat viața. I-au încurajat să înceapă o carieră, să-și lanseze propria afacere și să facă un impact în lume.

Vreau să mai știi că poți renunța la acest abonament oricând și fără să plătești nimic!

EXPERIENȚA MEA

Am avut ocazia să testez Skillshare, iar impresia lăsată a fost foarte bună. Acum câteva luni am luat decizia de a achiziționa abonamentul pe un an și nu regret nici-o clipă. Oferta de cursuri este extrem de variată iar profesorii sunt dedicați. Oferă ceea ce au ei mai bun într-un timp extrem de scurt. Aceasta este și motivul principal pentru care am decis să recomand acest serviciu.
Chiar dacă ești în acel moment al vieții când nu știi încotro să o apuci (sau poate că știi), colecția impresionantă de cursuri de pe această platformă te va ajuta  să descoperi ceea ce îți place sau să îți aprofundezi cunoștințele.
Ai posibilitatea de a deveni chiar și profesor. Poți începe o călătorie foarte frumoasă de aici. Nu este simplu, însă atât timp cât ai „un ghid excepțional”, îți dorești și pui multă pasiune în ceea ce faci, rezultatele nu vor întârzia să apară!

OFERTĂ: UTILIZEAZĂ CODUL annual30aff PENTRU A BENEFICIA DE 30% REDUCERE LA ABONAMENTUL ANUAL

Faptul că alegi să cumperi prin intermediul linkurilor mele îmi aduce mie un mic comision care mă ajută să continui această activitate. Îți multumesc!