Producătorul olandez ne încântă cu o boxă portabilă wireless ce reușeste să ofere un sunet excelent într-un spațiu compact dar cu aspect premium. Datorită dimensiunii compacte poate fi transportată cu ușurință, având astfel întotdeuna la îndemană o soluție de redare a muzicii dar și posibilitatea de a realiza  apeluri de foarte bună calitate. Da, poate fi utilizată cu succes și în conferințe, deoarece dispune de un microfon performant. Dar hai să aflăm împreună caracteristicile acestei boxe pe care o dețin de 2 ani.

GALERIE FOTO 

SPECIFICAȚII 

Dimensiuni: 107 x 97 x 32  mm
Greutate produs: 0,21  kg
Putere de ieşire (RMS): 4 W
Drivere boxe: 1 x 1,5″
Durată de funcţionare: 8 ore
Funcție indicare nivel baterie 

Functie avertizare baterie descarcată prin schimbarea culorii ledului albastru în roșu.
Boxa suportă funcția de redare a muzicii în timpul încărcării bateriei.
Conectivitate
Profiluri Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP

Rază de acţiune Bluetooth: câmp vizual până la 10 metri
Intrare audio (3,5 mm)
Confort: Microfon încorporat  pentru conferinţe

Accesorii incluse
Cablu USB pentru încărcare PC
Certificat de garanţie internaţională
Ghid de instalare rapidă

TEST DE SUNET

După cum știm o boxă pentru a reda un sunet de calitate are nevoie în primul rand de o amplificare bună. Am avut ocazia să testez această boxă pe parcursul a 2 ani cu următoarele dispozitive: Nokia Lumia 930, Huawei P9 și Ipad 9.7 2018. Sursa care oferă cel mai bun sunet este iPadu. Îmbunătățirile sunt sesizabile: lipsa distorsionării, spațialitate, claritate mai bună și nu în ultimul rând un volum mai ridicat.

CONCLUZII

Aspecte pozitive
Probabil vă intrebați dacă arată mai bine decât se aude sau invers? Cred că Philips a reușit cumva să echilibreze această balanță și a înțeles că nu doar calitatea ci și aspectul contează. Probabil e una din cele mai frumoase boxe în categoria ei de preș și asta nu doar datorită materialelor folosite ci și a combinației acestora avînd ca rezultat designul deosebit. Sunetul este bogat, clar și bine echilibrat pentru un driver de doar 1.5 inch. Mie personal mi-a depășit asteptările.

Consider că este potrivită pentru a fi conectată la telefon, tabletă sau laptop  și a asculta muzică, viziona filme sau a juca jocuri. Diferența este sesizabil mai bună față de difuzoarele integrate a dispozitivelor folosite – pentru asta a fost creată și își face treaba foarte bine. Pentru baie, piscină – cei care doresc să utilizeze boxa în aceste condiții, le recomand să se orienteze către altceva pentru că  aceasta boxă nu este rezistentă la apă. (nici nu ar fi putut arătând așa)

Un mare plus este redarea muzicii în timpul încărcării prin portul usb.

Aspecte negative
Ca aspect negativ ar putea fi ledul de culoare albastră care noaptea este puțin cam puternic însă „problema” poate fi remediată foarte simplu prin acoperirea acestuia.

PREȚ

⇒  PHILIPS BT2600W/00  Altex.ro

  PRODUSE SIMILARE

JBL Clip 3 eMAG

Dorești să treci la alt nivel? ⇒ Philips BT6900A/00 eMAG