În timp de criză sau nu, educația online și studiul individual au ceva aparte. Pot să învăt când vreau și în ritmul meu. Apreciez și văd în asta viitorul dar și modelul ideal pentru mine.

Ideal ar fi să folosim timpul în beneficiul nostru. Să încercăm să învățăm ceva nou. Poate e vorba de pasiunea noastră demult uitată.

Apreciez intenția unor instructori de la Udemy de a oferi pentru o perioadă limitată de timp acces gratuit pe viață la unele cursuri. La momentul actual sunt disponibile 21 de cursuri iar lista este în continuă creștere. O idee plină de compasiune în lupta contra coronavirusului.

Poți previzualiza o parte din cursuri în cadrul imaginii de mai jos.

UDEMY

Udemy

Dacă ești interesat, te invit să apeși pe linkul de mai jos.

SKILLSHARE

Dacă ai ajuns prea târziu sau cursurile de mai sus nu sunt pe placul tău, îți recomand Skillshare. Am scris un articol complet despre asta aici. Skillshare are peste 22 000 clase și peste 5 milioane de studenți. Este o provocare să nu găsești ceea ce cauți.

YOUTUBE

O altă alternativă gratuită dar de această dată pe o perioadă nelimitată este Youtube. Informație de calitate există fără dubiu. Problema rămâne lipsa ordinii iar asta ne poate pune piedici. Asociez Youtube cu o carte. Ratezi începutul și riști să nu întelegi cartea…

CĂRȚILE

Acum o să trec la lucrurile clasice. Lumea cărților oferă poate cea mai veche cale spre înțelepciune. Putem pătrunde adânc în mintea marilor autori care nu mai sunt printre noi. Datorită cărților sunt nemuritori și vocea lor niciodată nu se va pierde. Îți recomand să strabați acest univers în care vocea interioară devine un veritabil mentor.

Humanitas ne pune la dispoziție o listă de peste 60 de cărți gratuite ce pot fi descărcate aici.

Cred că este momentul să te dedici mai mult cititului. Dacă nu ai găsit cartea preferă în lista de mai sus, poate undeva pe raftul bibliotecii tale există o carte demult uitată. Dacă nu,te îndemn să descoperi ofertele următoarelor magazine online:

Orice succes are în spate multă muncă și sacrificiu. Roadele se culeg mult mai târziu și asta le face să fie mult mai gustoase. Luptă pentru visul tau! Educația este răspunsul! Creează o lume mai bună pentru tine și ceilalți!

Faptul că alegi să cumperi prin intermediul linkurilor mele îmi aduce mie un mic comision care mă ajută să continui această activitate. Îți multumesc!