Despre mine

Dacă ți-ai descoperit pasiunea atunci nu renunța niciodată la ea! Dacă nu ai descoperit-o încă, nu înceta să o cauți!
Vreau să cred că totul trebuie sa aibe un sens și tind să cred că acest sens nu este pasiunea în sine, ci sentimentul care îl trezește acea pasiune. Când trezește ființa din tine, o face instant și se declanșează acea creativitate specifică și unică, te face să continui ceea ce faceai pentru că o faceai foarte bine…
În sinea mea îmi place să ajut oamenii, dar tind să fiu mai apropiat de persoanele care pot înțelege complexitatea vieții. Ca să-mi formez o perspectivă, privesc viața din mai multe unghiuri. Nu vreau să cred ceva pentru că așa este sau să fac ceva pentru că așa trebuie când în profunzime nu există nici-o dovadă care să susțină acel lucru.
Pornesc de la premiza că produsele recomandate de mine sunt concepute să ne facă viața mai ușoară, dar totodată acestea sunt o unealtă care ne permite să ne dezvoltăm pe toate planurile. Trebuie să cunoaștem puțin din toate, altfel ceilalți vor profita și își vor îndeplini propriile interese. Am inclus în ghiduri toate informațiile necesare care te vor ajuta iei cea mai bună decizie și am furnizat de asemenea  liste cu produse atent selectate, unde am ținut cont de experiența utilizatorilor, raportul dotări – preț, dar și reputația brandului. Am încercat să adopt propriul stil în prezentarea produselor și să furnizez informații și surse valoroase. 
Nu ascund faptul că de fiecare dată când alegi să cumperi prin intermediul linkurilor mele, magazinul îmi oferă mie un mic comision (tu nu vei plăti nimic în plus). Acel mic comision mă ajută pe mine să continui și să îmbunătățesc acest proiect.
Se poate forma un anumit atașament față de obiecte și lucruri. Nu trebuie să uităm că ele rămân obiecte și lucruri, vor trece si nu vor mai valora nimic. Ne folosim și ne bucurăm de ele, dar în viață ele nu trebuie sa devină prima prioritate. Pasiunea despre care am vorbit este de o valoare incomparabil mai mare!