Designrr – crează un ebook în 2 minute

Designrr

Cu ajutorul aplicației Designrr nu doar creezi un simplu ebook. Prin câteva clicuri poti importa conținutul din diverse surse: pagini web, Microsoft Word, Google Docs și îl poți transforma fără să scrii nimic într-un ebook elegant.
De asemenea, Designrr este singura soluție care poate reposta conținutul audio și video într-un ebook sau într-o postare pe blog (abonament premium). Uimitor nu-i așa?

Oferta pe care doresc să ți-o prezint este pachetul standard pe viață la doar 27$ (preț normal 29$/lună).

Când vedem o astfel de ofertă de cele mai multe ori ne trece prin minte vorba: „Prea frumos să fie adevărat, trebuie să fie ceva în spate…” Așa este, se află ceva în spate! Rămâi până la final pentru alte detalii!

Prima posibilitate și cea mai gravă din toate este ca compania să dispară după ce noi plătim acest abonament.

Dar hai să vedem. Ce este Designrr?

Designrr este o aplicație software lansată de către compania PageOneTraffic în Aprilie 2016. PageOneTraffic a fost fondată de către Paul Clifford la Londra în anul 2011. Înainte de 2011, acesta a construit platforme SaaS pentru întreprinderi mari ca: Nike, Statestreet Bank, Adidas, Carrefour și DeutschePost. Aceste platforme funcționează și în ziua de astăzi.

Consider că probabilitatea ca compania să dispară este foarte redusă.

Ce cred?

Sunt convins că compania se bazează pe succesul clientului, pe progresul acestuia. În momentul în care acest lucru se va întâmpla acesta va face upgrade la un pachet superior. Lucru în totalitate etic.

Abonamente Designrr

abonamente designrr

După cum putem observa, pachetul PRO oferă numeroase beneficii față de cel STANDARD. Avem 200+ de șabloane de proiect în loc de 100; 200+ modele de copertă; instrument pentru imagini de copertă 3D; exportare Kindle, iBooks, ePub; proiecte de clonare; generator Flipbook din orice PDF; importare conținut Facebook Page.

Alătură-te celor peste 111245 utilizatori

+ BONUSURI:

→ Licență comercială (497$)

→ Content Marketing For Dummies (carte ediție digitală engleză)

→ Acces gratuit comunitate Facebook (peste 11000 membrii)

→ Training personalizat pentru Designrr

→ Returnarea banilor în 30 zile dacă nu ești mulțumit

Faptul că alegi să cumperi prin intermediul linkurilor mele îmi aduce mie un comision care mă ajută să continui această activitate. Îți multumesc!

CLOSE

 

CADOU

ARENA DIGITALĂ

Nu putem fi productivi fără ordine și disciplină. Lipsa productivității este doar un efect la o altă cauză sau la un alt șir de cauze. Vrei să explorăm împreună aceste cauze?

Abonează-te

CLOSE

Cartea e în drum spre tine!