Din fericire în mediul online există un „vaccin” românesc împotriva „epidemiei” declanșată de noul coronavirus. Cel mai eficient din ele este Bitdefender Total Security. Soluția românească protejează peste 500 de milioane de sisteme, câștigându-și prestigiul prin dominarea clasamentelor realizate de instituțiile independente de testare.

Potrivit Bitdefender, numărul atacurilor informatice periculoase legate de COVID-19 au crescut cu 475% în martie față de luna precedentă și este de așteptat să urce de până la cinci ori până la finalul lunii. Din păcate COVID-19 s-a transformat și într-o epidemie informatică…

În contextul în care hackerii acționează fără nici-o urmă de compasiune, compania a decis să ofere gratuit soluții de securitate tuturor instituțiilor sanitare din lume. www.bitdefender.com/freehealthcaresecurity

Dar hakerii acționează și în rândul persoanelor fizice. Pe lângă email-uri de tip spam şi campaniile de malware, au apărut diverse site-uri care facilitau completarea declarației pe propria răspundere. Riscul ca acele informații să fie colectate și să fie utilizate în tentative de fraudă era uriaș. Am fost avertizat imediat că acele site-uri nu sunt sigure și am renunțat. Recomand descărcarea documentelor doar de pe site-ul oficial www.mai.gov.ro

frauda

Odată cu pandemia COVID-19 tot mai mulți oameni au ajuns să lucreze de acasă. Specialiștii de la Bitdefender au elaborat o serie de măsuri pe care te invit să le citești aici.

EXPERIENȚA MEA

Folosesc de aproape 2 ani soluția Bitdefender Total Security de care sunt extrem de mulțumit. Mi-a blocat multe pagini web care aveau certificatul expirat sau care prezentau alte pericole. Mai multe detalii în imaginile de mai jos.

Mai departe, te invit să descoperi funcțiile ultimei versiuni Bitdefender Total Security 2020.

În ciuda faptului că laptopul meu are deja 11 ani (Dell Latitude E4300), dar atenție deține SSD, softul s-a adaptat. Apreciez protecția totală care îmi oferă posibilitatea de a adăuga până la 5 dispozitive pentru orice sistem de operare: Android, iOS, Windows sau macOS. Totul la un preț foarte bun mai ales când ținem cont de consecințele unui atac.

Potrivit threatmap, în lume au avut loc în doar 16 ore peste 9.5 milioane de atacuri cibernetice. Fii responsabil, alege să te protejezi!

DISPONIBILITATE

Alte versiuni: eMAG.ro

Producătorul vine în ajutorul utilizatorilor noi cu o versiune gratuită de evaluare – Bitdefender Total Security 2020. Durata licenței este de 3 luni și poate fi accesată aici.

Faptul că alegi să cumperi prin intermediul linkurilor mele îmi aduce mie un mic comision care mă ajută să continui această activitate. Îți multumesc!