ASUS ROG Strix G15 G512LV

ASUS ROG Strix G15 G512LV oferă o experiență excepțională în jocuri dar și în aplicații de productivitate. Cei de la Asus au colaborat cu BMW Designworks Group atunci când au proiectat această serie și au făcut o treabă excelentă. Performanțele foarte bune obținute de acesta se datorează sistemului avansat de răcire ce dispune de 5 conducte de căldură. Cei de la Asus susțin că acest sistem permite menținerea temperaturii componentelor etajului de alimentare sub 85°C. Thermal Grizzly este o pastă termoconductoare pe bază de metal lichid ce are capacitatea de a răci procesorul cu până la 12°C comparativ cu pastele termice standard.
Ambianța este perfectă datorită sistemului Aura Sync. Permite sincronizarea celorlalte accesorii cu laptopul astfel spectacolul de culori are continuitate. Tehnologia ROG Overstroke permite un timp de răspuns mai scurt al tastelor în timp ce tehnologia N-Key detectează apăsările false.
Sistemul audio este și el la înălțime. Prin performanța lui te teleportează în mijlocul acțiunii.
Semnalul Wi-Fi este foarte stabil și are o rază de acoperire cu până la 30% mai mare grație tehnologiei ROG RangeBoost. Această tehnologie are la bază 4 antene interne.
Aplicația Armoury Crate este un fel de centru de control. De aici poți seta profilurile de utilizare. Permite accesul la funcțiile de control ale sistemului si a modurilor de iluminare.

Test performanță Cinebench R15:

PRO: ecran IPS de 15.6 inch cu 100% acoperire sRGB și 144 Hz; procesor Intel i7 10750H; placă video nVidia GeForce RTX 2060; 8 GB RAM (upgrade până la 32 GB); 512 GB SSD; tastatură iluminată RGB cu 4 zone; elemente iluminare LED RGB dispuse pe permetrul carcasei; Aura Sync; sistem inteligent de răcire cu auto-curățare; aplicație ROG Armoury Crate (personalizare profiluri de utilizare: control sistem, iluminare); ventilatoare n-Blade (îmbunătățește fluxul de aer cu până la 15%); ROG Overstroke (înregistrează apăsarea tastelor mai rapid); tehnologie N-Key (detecție apăsări false); sistem audio cu amplificare inteligentă; Wi-Fi 6 cu tehnologie ROG RangeBoost (algoritmii evaluează puterea semnalului celor 4 antene interne crescând cu 30% rata de acoperire a semnalului)

CONTRA: doar 8 GB RAM; lipsă slot card

DESIGN

Carcasă: plastic
Dimensiuni (LxÎxA): 360 x 21 – 25.8 x 275 mm
Greutate: 2.3 kg
Culoare: negru

ECRAN

Diagonală: 15.6 inch
Tip panou: IPS , 144 Hz
Spațiu culoare: 100% sRGB
Format: Full HD (1920 x 1080), antireflexie

PROCESOARE

● Intel i7-10750H, 2.6 – 5 GHz (6 nuclee)
● Cip grafic dedicat: nVidia GeForce RTX 2060 6 GB, GDDR6

MEMORIE

Capacitate: 8 GB DDR4
Frecvență: 2933 MHz
Număr sloturi: 2
Memorie maximă: 32 GB

HARD DISK

Tip stocare: M2 NVMe PCIE SSD
Capacitate: 512 GB
Suplimentar: 1 x M2 NVMe PCIE SSD

CONECTIVITATE

Porturi: 1 x USB 3.2 Type C Gen.2; 3 x USB 3.2 Type A Gen.1; 1 x Rj-45; 1 x HDMI 2.0b; 1 x port combinat căşti/microfon
Wireless: Wi-Fi 6 Intel 802.11 ax (2×2), tehnologie Range Boost și Bluetooth 5.0
Slot card: nu

ALTE CARACTERISTICI

Sunet: difuzoare stareo 3 W (Sonic Studio III); microfoane duale
Camera web: HD
Securitate: parolă BIOS; parolă administrator
Baterie: 4 celule 66 Wh;
Tastatură: iluminată RGB 4 zone cu chiclet
Touchpad: suportă gesturi multiple
Aura Sync: combină și controlează ledurile de la toate produsele compatibile
3D Flow Zone: soluție de răcire
Pastă termică din metal lichid Thermal Grizzly: reduce temperatura cu până la 12°C
Garanție: 2 ani
Sistem de operare: fără

DISPONIBILITATE ASUS ROG Strix G15 G512LV

Faptul că alegi să cumperi prin intermediul linkurilor mele, îmi aduce mie un  comision care mă ajută să continui această activitate. Îți multumesc!

CLOSE

 

CADOU

ARENA DIGITALĂ

Nu putem fi productivi fără ordine și disciplină. Lipsa productivității este doar un efect la o altă cauză sau la un alt șir de cauze. Vrei să explorăm împreună aceste cauze?

Abonează-te

CLOSE

Cartea e în drum spre tine!